Gymnastické soustředění 2017 - den 1.

07.08.2017 20:33

Prázdniny jsou za svojí polovinou a to znamená, že přišel týden pro denní gymnastické soustředění.  Každý rok je nové a jiné složení, některá holka s gymnastikou skončí, některá přestoupí do vyšší soutěže, některá u nás teprve začíná… Tohoto roku máme na soustředění hned několik „benjamínků“ a to nás moc těší..

Hned ráno si děvčata rozproudila krev ranními předtréninkovými běhy kolem areálu školy. Jako překvapení a zpestření tréninku jsme na soustředění zapůjčili nafukovací dráhu – airtrack, který podle očekávání splnil svoji funkci dokonale, a děvčata si tuto parádičku bezvadně užila.

První den bylo příjemné sportovní počasí, které jsme po dopoledním 3,5hodinovém gymnastickém tréninku vyplnily různými sportovními úkoly. Jako každý rok, vše pečlivě měříme a zapisujeme a děvčata, která byla i předchozí roky si svoje výkony můžou srovnat. Začaly jsme běhy na 60metrů, pak hody míčkem, dálkou a vrhem koulí. Běh kolem školy na čas jsme zredukovaly na jenom dvě kolečka, protože děvčata si ráno před tréninkem dala buď dvě kolečka kolem areálu se závažím, nebo čtyři kolečka bez závaží a chtěly jsme, aby zítra a další dny rovněž všechny hezky fungovaly a my mohly úkolovou tabulku dle plánu plnit denně dál.

Trénink začíná v 8 ráno a můžu říct, že jsme měly co dělat, abychom všechno zrealizovaly do 16hodiny. Za všechny trenérky si myslím, že dnes budou děti moc dobře spát (my taky). Těšíme se na zítřek, kdy nás opět čeká spousta zábavy a sportu ;-) 

 

Fotky z dnešního dne najdete v sekci "Fotogalerie - nová"