Krajské závody ve sportovní gymnastice v Paskově 20.dubna 2024

07.05.2024 12:32

Krajských závodů ve sportovní gymnastice v Paskově dne 20. dubna 2024 s postupem do republikového finále se zúčastnilo celkem 15 dívek z Oder. V kategorii I závodily 2 závodnice a to Kateřina Balážová a Laura Polonyi, v kategorii II soutěžilo celkem 7 děvčat - Beata Karolová, Zuzana Levová, Zuzana Konrádová, Karolína Juříčková, Bára Žílova, Zuzka Ambrožová a Adéla Macigová. Za kategorii III soutěžila pouze 1 naše závodnice, Bára Celtová a v kategorii IV 3 závodnice - Daniela Lustigová, Daniela Nguyenová a Veronika Levová. Za dorostenky soutěžila 2 naše děvčata - Aneta Němcová a Nela Jarošová. Všechna děvčata si zaslouží pochvalu za předvedené výkony a účast na závodech.

Do republikového finále postupuje celkem 6 našich gymnastek. Beata Karolová, Bára Celtová, Daniela Lustigová, Daniela Nguyenová, Veronika Levová a Aneta Němcová, které se v krajském kole umístily na předních místech. 

Bronzové medaile z krajského kola si odnesly Beata Karolová a Veronika Levová, stříbro získala Daniela Nguyenová a zlaté medaile Bára Celtová, Daniela Lustigová, a Aneta Němcová.

Soutěže se zůčastnila i naše nová a nadějná členka Nela Jarošová, která soutěžila za Dorky. Svou usilovnou dřinou na všech nářadích dosáhla výborných výsledků a mohla reprezentovat náš oddíl v kraji. Bohužel při závodech došlo k úrazu a závod nedokončila.

Fotografie a videa ze závodů naleznete ve fotogalerii-nová. Budeme ji postupně doplňovat, až rodiče, kteří obdrželi informace, fotografie a videa dodají.