Soustředění 2015 - 1.a 2.den

11.08.2015 19:36

Po dvouměsíční přestávce jsme se opět potkali, a to na denním gymnastickém soustředění, které děvčatům pomůže při přípravě na další gymnastickou sezonu 2015/2016.

Dopoledne mezi 9-12 hod probíhá klasický gymnastický trénink v tělocvičně ZŠ Pohořského. Po obědě a asi 30 minutové poobědní přestávce (kterou děvčata prostě NEUMÍ užít staticky a MUSÍ se hýbat :-))) následuje odpolední kondiční trénink.

V pondělí jsme zůstaly v tělocvičně a cvičení zatraktivnily oblíbenou překážkovou dráhou a měřením dosažených časů s možností překonání sama sebe. Následovali testy na výdrž ve stojce, vzporu na kladině, na hrazdě se zatížením tricepsů a na hrazdě se zatížením bicepsů. 

V úterý jsme se odpoledne přemístily na koupaliště, kde děvčata plavala délku bazénu na čas a protože bylo skutečně horko, byla vyhlášena gymnastická volná zábava :-) pak jednou tobogán a po zmrzlinové maškrtě následoval přesun na blízký fotbalový stadion. Dálkovým během na čas jsme získaly další údaj pro konečné vyhodnocení dosažených sportovních výsledků. V tělocvičně pak opět testy na výdrž ve stojce a rovnovážném prvku na kladině.

Fotky z obou dnů najdete v sekci "Fotogalerie".