Soustředění 2015 - den 5.

14.08.2015 20:43

Poslední den soustředění jsme od deváté trénovali a 3/4 hodinu před koncem tréninku jsme vyhlásili volnou gymnastickou zábavu na téma "gymnastické pozice". Několik z nich najdete v naší fotogalerii. Děvčata to tak bavilo, že si myslím, že v budoucnu děvčatům oblečeme naše hezké dresy a uděláme si zábavnou fotosession na toto téma :-)

Ke svačině jsme měli výborný a zdravý tvarohovo-ovocný dort od trenérky Lucky a během několika vteřin se po něm úplně zaprášilo :-) Po obědě jsme měly shrnutí týdne a cvičebních aktivit spojené s rozdáním pochval trenéra a drobností pro radost a na památku. Odpoledne jsme nasedly na kola a trasou Odry-Maria Skála a zpět (cca 24km) po hezké nové oderské cyklostezce jsme ukončily naše týdenní gymnastické soustředění. Děvčata mají své "domácí úkoly" na tři týdny, než začnou tréninky a věříme, že jim jejich houževnatost a píle ještě dlooouho vydrží.  Děvčatům přejeme hezký zbytek prázdnin a uvidíme se opět ve druhém zářijovém týdnu.   

P.S.: Děkujeme společnosti SUM ODRY, s.r.o., která zajistila stěhování nářadí do a z tělocvični ZŠ Pohořská a řediteli ZŠ Pohořská p.Jursíkovi za umožnění zrealizovat soustředění v tělocvičně ZŠ Pohořská a za zapůjčení hrazdy po celou dobu soustředění.

Fotky z dnešního dne najdete v sekci "Fotogalerie".